U bent hier: Home / Micha Kat en de complotdenkers

Micha Kat en de complotdenkers

by J.L. de Kreek — last modified 19-02-2024 03:00
Opgeslagen onder:

Donderdag aanstaande komt journalist Micha Kat vrij na een lange gevangenisstraf van 2,5 jaar. Heeft te maken met complotdenken. Journalist Micha Kat ging ervan uit dat wanneer hij met the Red Pill Journal Show de feiten in verband met Bodegraven had bewezen dat hij dan ook het Coronabedrog bewijst. Complotdenkers hebben de gave om hun eigen glazen in te gooien en zaken diepgaand te frustreren. Dit is bij alle complotdenkers aan de hand. Ook zij die heel goed kunnen doen alsof ze wel deugen.

Gedacht kan worden dat complotdenkers ronduit sukkels zijn. Mega sukkels. Figuren die gewoon niet begrijpen wat de concrete feiten zijn. Dat wat met name kan worden bewezen. De bronnen. Complotdenkers beroepen zich nooit op de concrete feiten. Wanneer zij dit doen is dat onvolledig of niet ter zake doende. David Icke is een dwaas. Een charlatan. Hij beroept zich niet op de authentieke bronnen die hij kan kennen. De bronnen die bewijzen dat het wereldhuis van de familie Rothschild sinds 1895 symbiotisch samenspannend met journalistiek en media de wereldmacht omwentelt en het gehele Joodse volk uitroeit.

Neem bijvoorbeeld Wim Dankbaar. Die man heeft een verhaal over een moord wat mede ook door Micha Kat wordt verteld. Hoe het zit precies volgens hen kunnen ze niet bewijzen. Ze slagen er niet in. Desalniettemin zitten er feiten in de kwestie van Wim Dankbaar die vragen oproepen en aanleiding kunnen zijn voor nader onderzoek. Er lijken serieuze misslagen te zijn gemaakt door het OM. Dit lijkt te blijken uit het Onderzoek Alli H. uit 20011. Het is Wim Dankbaar tien keer uitgelegd en hij kan er niet mee uit de voeten. Wim Dankbaar is ook helemaal niet in staat strategie te bepalen of te volgen. Geen enkele complotdenker kan dat.

Hoe moeilijk is het? Het gaat om de feiten. Dat wat wordt bewezen of kan worden bewezen met concrete feiten en omstandigheden. Primaire en secundaire bronnen en authentieke documenten. Journalist Micha Kat bekoopt zijn stijl met lange celstraf. Dat autoriteiten hem en zijn volgers serieus nemen is misschien ook een punt. Waarom eigenlijk? Niemand luistert nog naar journalist Micha Kat wanneer hij raaskalt. Volgens journalist Chris Klomp zitten de complotdenkers weer op het spoor van het Bodegravencomplot. Een van de complotdenkers die door Chris Klomp als zwaar gestoord en onbehandelbaar wordt weggezet, schijnt weer op dreef te zijn.

Het mooie aan complotdenkers is dat ze op geen enkele manier het complot concreet blijken te kunnen maken waaraan journalist Chris Klomp deelneemt. Deze journalist staat bijkans bovenaan het lijstje met verantwoordelijken die de rechtspraak is aangereikt in verband met het coronatribunaal. Of het complot waaraan alle journalisten en hun media deelnemen. Het complot tegen de internationale gemeenschap. Wim Dankbaar gelooft dat de torens van de Twin Towers door de vliegtuigen zijn ingestort. Dat deze complotdenker feiten niet van fictie kan onderscheiden blijkt ook aan zijn resultaten.

Complotdenkers bereiken geen enkel resultaat. Behalve wanneer complotdenkers de ambitie bezitten de pedo-elite te ondersteunen. Dat doen complotdenkers vooral. Met name de pedo-elite heeft belang bij het kwaliteitsloze gedoe van complotdenkers. Journalist Micha Kat werkt natuurlijk gewoon voor Joris D. Hij wordt betaald door de pedo-elite om zich voor gek te zetten zodat journalist Chris Klomp zich kan laten betalen via zijn businessmodel om te stellen en beweren dat complotdenkers gevaarlijke malloten zijn. Vooral complotdenkers overal maken het zo moeilijk voor de waarheid om aan het licht te komen. De pedo-elite bestaat. Er is een bepaalde elite met duidelijk pedofiele tendensen en met de lange arm makkelijk komt achter de deur van elke kinderkamer in elk huis overal.

Die pedo-elite, die echt bestaat, en actief babies rooft en misbruikt, die heeft belang bij Mischa Kat en Joost Knevel en Wim Dankbaar en andere complotdenkers. En bij de eeuwig vervelend zuigende stukjes goedkoop gepruts van journalist Chris Klomp op internet en in de sociale media. Het meest zuigende aan journalist Chris Klomp is dat hij zich gewoon opzichtig en moedwillig niet aan feiten houdt terwijl hij de feiten kan kennen, ook omdat ze hem keer op keer worden voorgehouden in teksten die over hem gaan op het goedenieuws.nl. Complotdenker Huig Plug is nog zo'n figuur wat zichzelf geen goed doet in al de kwesties waarop hij het licht laat schijnen.

Share |

Permalinks