U bent hier: Home / Misstanden bij Volkskrant

Misstanden bij Volkskrant

by J.L. de Kreek — last modified 16-10-2022 03:00
Opgeslagen onder:

De Volkskrant zoekt jonge, ambitieuze recent afgestudeerde journalisten die willen samenwerken met onderzoeksjournalisten, die de nieuwste technieken inzetten om misstanden te onthullen. Ervaring met of kennis van onderzoeksmethoden zoals data-analyse, documenten opvragen of Open Source Intelligence strekt dat tot aanbeveling. De nieuwste technieken hebben de gerenommeerde onderzoeksjournalisten van de Volkskrant niet ervan weerhouden de feiten in de doofpot te stoppen. De eerste echte grote misstand waarmee journalisten te maken hebben is hun onderwijs. Het onderwijs van de journalisten is gevuld met nepnieuws, desinformatie en leugens die zij voor waar houden terwijl de journalisten van de Volkskrant kunnen beoordelen dat het misinformatie is.

Neem nu bijvoorbeeld onderzoeksjournalist Maarten Keulemans van de Volkskrant met zijn berichten over Sars-cov-2 en Covid19. Maarten Keulemans heeft geschiedenis en culturele antropologie gestudeerd. Dat zijn geen exacte wetenschappen. Maarten Keulemans is in 2021 door vaktijdschrift Villamedia uitgeroepen tot Journalist van het Jaar. Hij kreeg deze erkenning voor 'zijn onvermoeibare verslaggeving van de corona-epidemie voor de Volkskrant'. In twee jaar tijd schreef hij maar liefst 459 artikelen over het virus. In geen enkele publicatie haalt Maarten Keulemans de feiten aan die objectief bewijzen dat er geen bewijs bestaat van het bestaan van het authentieke virus Sars-cov-2. En dat er geen bewijs bestaat van causaal verband tussen het virus en Covid19. Maarten Keulemans heeft ook met geen woord gerept over het feit dat de PCR-techniek ongeschikt is als test voor corona.

De desinformatie van Maarten Keulemans in de Volkskrant leidt tot ernstige problemen bij de bevolking. Op basis van de mede door de Volkskrant verspreidde valse feiten zijn de Coronamaatregelen genomen en hebben -om een voorbeeld te noemen – mensen zelfmoord gepleegd. Bedrijven zijn kapot gegaan in de lockdown en personen zijn beschadigd. Maarten Keulemans is via diverse kanalen gewezen op zijn fouten. Hij trekt zich daarvan niks aan. Kennelijk wacht men bij de Volkskrant op het oordeel van de strafrechter van het Coronatribunaal voordat het de feiten accepteert. Een andere journalist van de Volkskrant die moedwillig relevante feiten onder het tapijt schuift is Kustaw Bessems. Van journalist Kustaw Bessems wordt gezegd dat hij een Joodse achtergrond bezit. Daarvan kan echter niks blijken. Journalist Kustaw Bessems spant zich in om te bewerkstelligen dat de schuld van de Zionisten aan de Holocaust wordt verheeld. Joden die de feiten openbaren worden door Kustaw Bessems als antisemieten gezien. 

Dan zijn er natuurlijk de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001. Al die jonge talentvolle journalisten die gezocht worden door de Volkskrant hebben in hun onderwijs de feiten geleerd met betrekking tot de klassieke mechanica. Actie is tegengestelde reactie. Wet van behoud van Energie. Zwaartekracht. Valsnelheid. Soortelijke massa. Staande wetenschap. Wanneer de talenten bij de Volkskrant komen werken bestaan die feiten niet. Dan wordt louter het onwaarachtige officiële narratief herkauwd en worden personen die gewoon de wetenschap volgen weggezet als complotdenkers en wappies. Open Source Intelligence bestaat niet bij de Volkskrant als het gaat om 9/11. En demmolition experts die stellen en beweren dat de torens van de Twin Towers door controled demolition zijn ingestort worden gewoon genegeerd. Het is een patroon. De journalisten van de Volkskrant maken zich op grote schaal schuldig aan het verspreiden van nepnieuws en desinformatie. Daarmee ondersteunen zijn ernstige misdrijven waaronder terrorisme.

Share |

Permalinks