U bent hier: Home / NWO spant Wappies voor karretje

NWO spant Wappies voor karretje

by J.L. de Kreek — last modified 06-09-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Wappies en Complotdenkers zijn geen mensen met de meest soepele geest. Nederland huisvest best een grote groep bewoners van Wappiestan. Wat hen mankeert is dat ze niet zien en begrijpen wie achter de Holocaust zit. De idee voor de Holocaust is ontsproten uit het brein van de held van historicus en kamerlid Thierry Baudet van Forum voor Democratie. Thierry Baudet is volger van de beweging die achter de Coronacrisis zit. Zodat de Nieuwe Wereld Orde of NWO hoe dan ook macht grijpt los van de vraag wie gelijk krijgt in het Coronadebat. De held van Thierry Baudet is ook de held van Geert Wilders. En de held van Adolf Eichmann. Daaraan is te zien dat Adolf Eichmann, Geert wilders en Thierry Baudet voor hetzelfde staan.

Het bijzondere aan Thierry Baudet is dat hij geschiedkundige is en de man als held bewondert die het fundament heeft gelegd voor de Holocaust en de actuele Coronacrisis. Vervolgens verschijnt Thierry Baudet prominent op een demonstratie tegen de Coronamaatregelen. Dat klopt niet. Als Thierry Baudet daadwerkelijk een eind had willen maken aan de Coronacrisis dan was hij uit de kast gekomen over wie zijn helden in werkelijkheid zijn. En vooral ook wat aan hen als grote initiators dient te worden toegeschreven. Bovendien had Thierry Baudet gewoon thuis kunnen blijven om iedereen van de Coronacrisis af te helpen. Door online zijn strafrechtelijke aangifteplicht na te komen. Dat niemand toegang krijgt tot HCQ of Ivermectine waardoor mensen sterven is gewoon een internationaal misdrijf of toch in ieder geval massamoord.
><br>Thierry Baudet begint er niet over aan want dan begrijpt ook Wappiestan wie hij werkelijk is, en zijn Wappies en Complotdenkers niet voor het karretje van de NWO te spannen. De beweging die achter de Coronacrisis zit heeft meerdere petten op. De beweging is actief in het volledige politieke spectrum. Bovendien domineert het de Mainstream media. De journalistiek in West Europa is sinds 1895 actief betrokken bij de voorbereidingen op de Holocaust. Alle grote uitgevers doen mee. Elk zichzelf respecterend medium steunt sinds 1895 de Zionistische zaak en negeert wat de Joden stellen en beweren. De Wappies en de Complotdenkers zijn nooit het verhaal van de Protestrabbijnen en publicist Louis Fles verteld, die ruim voor de oorlog waarschuwden voor de antisemitische gevaren der Zionisten.
><br>De initiële bruinhemden zijn de Zionisten. De locatie voor het kamp Auschwitz is bepaald door de Zionisten. De Joden zijn in dat kamp door de Zionisten vergast en verbrand. Na de oorlog doen de Zionisten zich voor als slachtoffers van de Holocaust. De Zionisten en de Nazi’s zijn hetzelfde. De antisemieten zijn de beste vrienden en trouwste bondgenoten der Zionisten. Het antisemitisme in West Europa was verdampt in 1895 door mensenrechten en democratie constateerde de Zionisten daarom hebben zij de Endlösung en de Holocaust bewerkstelligd. En de Duitse bezetter in de oorlog aangewezen als uitvoerder. Adolf Hitler was de uitvoerende macht der Zionisten. Hij werkte al in 1922 symbiotisch samen met de Zionisten. Geholpen door vrijwel het gehele arbeidspotentieel aan journalisten en hun media.
><br>Diezelfde journalistiek en media die toen de basis legde voor de Holocaust is vandaag actief in verband met de voorbereiding op de Coronacrisis. De criminelen hebben zelf hun voorbereidingen gepubliceerd dus iedereen kan zien wie van de Zionisten precies waar wanneer wat deed ter voorbereiding op de Holocaust. Het naoorlogs Holocaustonderwijs is tevens een voorbereiding op de Coronacrisis ‘today’ omdat in dat onderwijs niemand zicht krijgt op de personen en organisaties die achter Hitler zaten en al meer dan 25 jaar voordat Hitler aan de macht kwam actief waren met het voorbereiden op de Holocaust juist met het doel de Joden uit te roeien. Die beweging die toen Hitler heeft groot gemaakt zit vandaag achter de Coronacrisis en wordt mede vertegenwoordigd door Thierry Baudet.

Share |

Permalinks