U bent hier: Home / Protocollen van Zion zijn écht

Protocollen van Zion zijn écht

by J.L. de Kreek — last modified 08-09-2019 03:00
Opgeslagen onder:

De Protocollen van Zion zijn écht. Digitale kopieën van de authentieke opschrift gestelde verslagen van de openbare vergaderingen der Zionistische Congressen van 1897 tot en met 1935 zijn te vinden op holocaustles.nl. Deze protocollen bewijzen onweerlegbaar dat de Zionisten bij en tijdens de oprichtingsvergadering te Basel 1897 de mensenrechten voor de Joden eenzijdig hebben ontbonden de Joden verachtend als bedelaars. Dat Zionisten volop de Nazi’s steunde blijkt evident uit de protocollen van de Zionistische Congressen te Basel 1933 en Luzern 1935. Het Naziregiem was uitvoerende macht van de Zionistische Congressen op weg naar de gewapende conflicten van vandaag.

Het is één rode draad van de eerste door journalisten en atheïsten geleidde oprichtingsvergadering van Vereniging Erez Israël te Basel 1897 naar Auschwitz en de naoorlogse gewapende conflicten en aanslagen zoals die in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 en op de MH17 en op Nederlandse militairen in Afghanistan. Het doel der Zionisten is aristocratisch oppermacht voor het wereldhuis van de familie die samenwerkend met de helden van Geert Wilders doelbewust en actief de Holocaust heeft bewerkstelligd de Joden ritueel offerend in de ovens van de onderneming van de familie en vrienden.

Meeste mensen denken bij de Protocollen van Zion aan de ‘Protocollen van de wijzen van Sion’. De ‘Protocollen van de wijzen van Sion’ kunnen genegeerd worden omdat wordt gesteld en beweerd dat dit vervalsingen zijn en omdat de misdrijven van de Zionisten tegen de Joden en hun strijd voor oppermacht evident blijken uit de authentieke onvervalste protocollen van de officiële Zionistische congressen ter voorbereiding op de Holocaust wat de Zionisten toen nog met een krachtige synoniem aanduidde als 'großer Vershönungsausklang'. De Zionisten hebben gespiegeld aan de Joodse Holocausttraditie uit de Bijbel de Joden vergast en verbrand als onderdeel van hun stelselmatige antisemitische campagnes die moeten leiden tot wereldmacht en gedwongen bekering van alle Joden tot het Zionisme. Ook “zionisierung” genoemd.

Share |

Permalinks