U bent hier: Home / Putin heeft gelijk

Putin heeft gelijk

by J.L. de Kreek — last modified 12-02-2024 02:00
Opgeslagen onder:

Helemaal niet gekeken naar het interview met Putin. Het eerste stukje. Dat het interview heeft plaatsgevonden is geweldig. Vrijheid van meningsuiting. Putin heeft gelijk. De Russen en de historische band met het grondgebied van Oekraïne waarom het conflict gaat is zeer sterk. De aanspraak van de Russen op dat gebied is historisch beter onderbouwd dan de aanspraak van de Zionisten op Palestina. Het punt natuurlijk met Oekraïne is de grote olifant in de kamer. Het Zionisme. Zelensky is een Zionist. Net als zij die Palestina als hun grondgebied claimen zonder enig historische band met dat gebied of culturele band met het Jodendom.

Meeste journalisten onderwijzen niet dat de grote initiators van de Holocaust dezelfde historische achtergrond hebben als Zelensky. Het Zionistenprobleem is er gewoon in Oekraïne. Kan iedereen zelf zien. In Nederland is dat niet minder overigens gezien de steun wat de zogenoemd Joodse staat krijgt van iedereen. Iedereen met internet tegenwoordig kan op Twitter gewoon het account vinden van de Joden. De Joden hebben diverse social media accounts. En websites. Daaruit blijkt een diametraal ander beeld van de Zionisten dan de Zionisten geven. 

Zionisten zijn geen Joden. Zelensky is niet Joods. Zelensky is Zionist. De man die de Holocaust heeft bedacht is ook Zionist. Zelensky staat in de traditie van Ze’v Jaboitinsky. De extreem antisemitische ‘die hard’ van de organisatie der Zionisten die aan de basis staat van de authentieke Bruinhemden. Zijn paramilitaire organisatie heeft in 1933 reeds de locatie bepaald van het kamp Auschwitz. De sonderkommando's met een kamp kampfunctie die zogenoemd gedwongen de Joden vergaste op Holocaust waren geronselde volunteers binnen zijn organisatie. Oekraïne heeft een zeer groot Zionistenprobleem net als de rest van de wereld en Europa. 

Iedereen heeft belang bij vrede in Oekraïne behalve de beweging der Zionisten die is opgericht te Basel 1897 met het oorlogsdoel de wereldmacht om te wentelen en een nieuw aristocratisch gemaakt rijk te installeren wat als monarchie regeert over de Joden en de rest van de mensheid. Dit is het vorstendom van het wereldhuis van de helden van Geert Wilders en overigens Thierry Baudet. Partners, of beter gezegd handlangers, van de beweging der Zionisten wiens belang is gediend met de actuele geopolitiek overal.

Putin moet de Zionisten stoppen in Oekraïne. Hij kan niet anders. Zionisten zijn de beste vrienden en trouwste bondgenoten der Nazi’s. Auschwitz is bevrijd door de Russen. Het Joodse volk heeft in het algemeen veel te danken aan de Russen. De Zionisten bereiden samenspannend met hun nazistische vrienden en bondgenoten de volgende Holocaust voor die gepaard zal gaan met totale oorlog en verwoesting van Europa zoals iedereen dat kent uit de films en van die documentaires over de oorlog vroeger.

De agenda van de Nazi’s die de uitvoerende macht waren van de Zionistische congressen staat op de website www.holocaustles.nl. De maker van die site is van de tweede generatie en bezit een Joodse achtergrond. Joden worden het leven zuur gemaakt door de Zionisten. De Zionisten zitten achter de Holocaust en achter de oorlog in Oekraïne. Zionisten waren de grote partners van Adolf Hitler. Het is een groot alomtegenwoordigd Zionistisch complot allemaal overal. Ook 9/11. Iedereen in het bestuur en de politiek en in kerken dient de Zionistische zaak, omdat het naadloos aansluit op het ingebakken beeld wat bestuurlijke leiders hebben van oplossing van het Jodenprobleem.

Share |

Permalinks