U bent hier: Home / Telegraaf sponsort terrorisme

Telegraaf sponsort terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 27-10-2021 03:00
Opgeslagen onder:

De Telegraaf is al een eeuw het marketingbureau voor de terroristische beweging die WOII en de Holocaust heeft bewerkstelligd. En zich na de oorlog schuldig maakt aan Holocaustbedrog, aanslagen op Nederlandse en NATO militairen in Afghanistan, antisemitisme, de Cornacrisis, het voorbereiden van de volgende Holocaust, kindermisbruik en de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001. Meer dan tien jaar spelen er zaken waarvan de Telegraaf weet heeft en waarbij onderdelen van de Staat der Nederlanden met terroristisch oogmerk worden bedreigd en bedrogen om te zwijgen en te participeren. Niet alleen de Telegraaf maakt reclame voor terroristen, oorlogsmisdadigers en kinderverkrachter. Het is een ziekte in de westerse journalistiek en media.

Bij en tijdens onderzoek naar de complexe factoren die ten grondslag liggen aan dreigingen en geweld uit Jihadistische hoek zijn authentieke documenten gevonden die bewijzen dat journalisten en hun media de grote voorbereiders zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Sinds de openbaring van die ontdekking  worden onderdelen van de Staat der Nederlanden bedreigd met terrorisme om weg te kijken van de feiten, niks te ondernemen en de terroristen gewoon hun gang te laten gaan met hun niet aflatende misdrijven tegen het gehele Joodse volk. Telegraaf journalist Saskia Belleman weet ervan. Bij en tijdens de behandeling van het hoger beroep in de laatste strafzaak tegen Geert Wilders is ze zittend in de zaal geïnformeerd in twee keer tien minuten door de benadeelde partij die als eerste mocht spreken in de spreektijd voor slachtoffers van Geert Wilders.

Op Twitter doet journalist Saskia Belleman nog altijd alsof er niks is meegedeeld in die strafzaak tegen Geert Wilders. De Telegraaf heeft mei 1922 de documenten in bezit gekregen waarin journalist Theodor Herzl zijn ideeën voor de Endlösung, Holocaust en oppermacht voor het Syndicaat van de familie Rothschild ontvouwt. In de telegraaf is daarover een lovende recensie gescreven. Die documenten staan vandaag gepubliceerd op www.holocaustles.nl. Misschien wel de meest beladen website van de wereld. Deze website bewijst objectief dat Adolf Hitler de uitvoerende macht was van de Zionistische congressen.

De Duitse bezetter in de Tweede Wereldoorlog was het proxyleger der Zionisten. Bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog vochten de Zionisten effectief tegen elkaar. Bijna elk land wat deelnaam aan de Tweede Wereldoorlog was besmet met Zionisme. Al vanaf 1895 aanslagen voorbereidend op landen om ze te forceren mee te werken aan de Endlösung. Joden bedreigd met bruut geweld bij verzet tegen het Zionisme. Het staat gewoon zwart op wit door de Zionisten zelf opgeschreven en uitgegeven. Al sinds jaren zestig van vorige eeuw zijn de in het Engels vertaalde bewijzen van de schuld van de Zionisten aan WOII en de Holocaust bekend onder historici en journalisten.  
><br>Het is allemaal nauwkeurig gedocumenteerd door de Zionisten zelf. De documenten die de Zionistische grondslag van de Holocaust onomstotelijk bewijzen staan op de website www.holocaustles.nl. Die documenten daar op die website bepalen de dag van vandaag en morgen. De wil van de Zionisten om de ideeën van de Zionistische leider Theodor Herzl compleet te realiseren is de drijvende kracht achter de geopolitiek en de Cornacrisis. Alles draait om het vestigen van een zogenaamd Joodse Staat in Palestina en het opdrijven van de Joden daarnaar toe om ze bij en tijdens de volgende Holocaust die zal plaatsvinden op de bergen van Israël totaal te vernietigen en de wereld volledig te onderwerpen aan de Eerste Prins der Zionisten die een Rothschild is. Het bijpassende ritueel voor kroning van de zogenaamde Vorst der Joden zal zijn gespiegeld aan profetieën van Ezechiël waarin brood wordt gegeten in het aangezicht van de Heer.

Share |

Permalinks