U bent hier: Home / Toekomst journalistiek

Toekomst journalistiek

by J.L. de Kreek — last modified 18-11-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Mensen hebben geen idee wat de toekomst brengt. Meesten weten niet eens wat er echt speelt allemaal. Het nieuws, de journalistiek en media worden sinds 1895 gedomineerd door een agressieve en dodelijke vorm van leugenpers. Journalisten zijn in dat jaar actief de voorbereidingen gaan treffen op de Holocaust van 1940-1945 en de Coronacrisis, en de aanstaande Holocaust die onvermijdelijk lijkt. Journalistiek in de huidige vorm heeft geen bestaansrecht. Persveilig.nl imponeert als hulpverlening aan terroristen en massamoordenaars. Journalist Wierd Duk van de Telegraaf noemt zich historicus. Hij vergeet de geschriften te citeren die objectief bewijzen dat journalisten de oprichters zijn van de beweging die vandaag de mensheid terroriseert met Corona.

Het maakt niet uit wat journalisten wordt voorgehouden. Of het nu de aanslagen betreft in de Verenigde Staten van Amerika, de kinderbescherming, de aanslag op de MH17, AIDS of de Coronacrisis: alle journalisten vertellen hetzelfde verhaal, en respecteren niet de feiten en het strafrecht. Het is een vorm van bedrog met terroristisch oogmerk. De journalistiek en media worden sinds 1895 getraind in de leerstellingen van de beweging die zit achter de Holocaust en de Coronacrisis. De feiten die journalist en Historicus Wierd Duk willens en wetens negeert staan op de website www.holocaustles.nl. Er is iets met die site. De Staat der Nederlanden wordt met terroristisch oogmerk bedreigd door de beweging van journalisten die achter de Holocaust en de Coronacrisis zit om weg te kijken en handen van zaken af te trekken. Daarom zijn er afgelopen jaar meer dan 15.000 Coronadoden te betreuren.

Feitelijk zijn journalisten een ras van laffaards en een stam van hypocrieten en laaghartig tuig. Dat journalist Chris Klomp denkt dat alleen Wappies voor het Coronatribunaal komen is ook zo'n hooghartige vergissing van een broodschrijver op internet. Journalisten zijn allemaal gewillige prutsers die zich laven aan het geld van de Corportate Tribe. De huidige crisis is onderdeel van de Staatsgreep van de beweging van journalisten die het sinds 1895 pleegt ter verkrijging van oppermacht voor de vrienden van Bill Gates. Nederland, de wereld en Europa zijn overvallen. Daarom is er de Coronacrisis. Er is niks om zorgen over te hebben in verband met Sars-cov-2 omdat er geneesmiddelen en zelfzorgmiddelen bestaan die doeltreffend zijn en beter presteren dan vaccinaties en vaccins onnodig maken. Journalisten willen het niet meedelen aan het publiek want dat past niet bij hun verdienmodel.

Share |

Permalinks