U bent hier: Home / Willem Engel beetje psychotisch

Willem Engel beetje psychotisch

by J.L. de Kreek — last modified 23-06-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Willem Engel van Virus Waanzin imponeert psychotisch. Hij vindt alles verdacht. Afgelopen zondag heeft Willem Engel met anderen de rellen in Den Haag bewust uitgelokt. Nu probeert hij de verantwoordelijkheid af te schuiven. Hij wil alle informatie, de video’s, getuigen en agenten in gewetensnood. Willem Engel belooft anonimiteit. Echt. Willen Engel is een lamzak van de bovenste plank. Hij naait de samenleving met zijn vrijheid. En hij dient vorderingen in bij de rechtbank die gewoon niet kunnen. Die nooit gekund hebben. Nu vraagt hij anderen zijn zaken op te lossen.

Het enige wat Willem Engel en Virus Waanzin hoeven te vorderen bij de rechter is toestemming voor huisartsen om in de eerste lijn HCQ voor te schrijven. Dan is iedereen van de problemen af. Dan is de pandemie van het virus bestreden, en kunnen de Coronamaatregelen worden afgeschaft. De Coronamaatregelen worden bewerkstelligd door een terreurbeweging die samenwerkt met georganiseerde ambtelijke misdaad. Om het te zeggen zoals het is: dit is de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers. Dus eigenlijk hebben we te maken met de Moffen.
><br>Willem Engel weet dit allemaal niet want hij is danser en heeft jaren geleden de wetenschap achter zich gelaten. Willen Engel sloot al snel zijn dansschool toen Corona uitbrak. Eerder dan meesten. In zijn dagvaarding laat hij in het midden of de Coronamaatregelen ooit een medische noodzaak zijn geweest. Willen Engel stelt en beweert in zijn dagvaarding dat voortzetting van de Coronamaatregelen in ieder geval onrechtmatig is en dat het bestuur daarmee bekend moet zijn. Dat laatste is niet geval. Want onderdelen van de Staat der Nederlanden worden terrorisme gerelateerd bedreigd en bedrogen door bewuste terreurbeweging om het ongemoeid de gang te laten gaan.
><br>Politie, justitie, ambtenaren in het algemeen en Willem Engel zitten in hetzelfde schuitje. En Willempje gaat de strijd aan, met zijn liefde, geduld en vertrouwen. Bij het Openbaar Ministerie is gemeld dat Willem Engel als een opruier eerste klas moet worden gezien want hij draagt op geen enkele manier bij aan oplossing van de pandemie van het virus. En hij maakt mensen boos. Heel boos. Alles wat Willem Engel doet in zijn dagvaarding is fout. En gedoemd te mislukken. Na zijn verlies zal Willem Engel klagen over de rechtspraak.
><br>Willen Engel leidt een politieke organisatie. Willen Engel heeft een dubbele agenda. Zijn dagvaarding verraadt zijn bedrog. Had hij echt de bedoeling de oplossing te vinden voor de pandemie van het virus dan had hij zijn vrijheid even gelaten voor wat het is. En had hij zich geconcentreerd op de enige vordering die gezien de feiten en omstandigheden kans van slagen heeft bij de rechter in Den Haag in kort geding: toestaan van HCQ op recept van de huisarts in de eerste lijn. Dan is er geen druk op de IC. En hoeft er niemand te sterven. Hoeft er geen onderneming dicht. En kan die achterlijke 1,5 meter samenleving van de baan.
><br>Niet bij Willem Engel. Willen Engel trekt zich de hele dag live breed lachend met zijn dikke pruillippen af op Facebook . De ene na de andere preek dat anderen het niet goed doen en dat hij niet begrijpt wat er gebeurt en dat alles verdacht is. Die man is niet goed bij zijn hoofd. En dan Maurice de Hond die ook is aangesloten bij Virus Waanzin. Heeft hij dan geen enkel zelfcorrigerend vermogen? Die ging met de Klusjesman ook finaal nat. Iedereen is het er over eens dat de Coronamaatregelen schandalig zijn. Alleen het debat moet gaan over HCQ en het ZelenkoProtocol. En iedereen moet weten wat te doen tegen Coronabesmettingen. De aandacht moet zijn gericht op zelfzorgcovid19.nl. En niet op de achterlijke ambities van Willen Engel en zijn verrekte Virus Waanzin. KAK!

Share |

Permalinks