U bent hier: Home / Willem Engel timmert Coronamaatregelen dicht

Willem Engel timmert Coronamaatregelen dicht

by J.L. de Kreek — last modified 27-02-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Dat Willem Engel en Viruswaarheid zo veel aanhang hebben in Wappiestan en onder complotdenkers is best gek. Het enige wat zij doen is de Coronamaatregelen juridisch dichttimmeren. Willen Engel en Viruswaarheid versterken de legitimiteit en legaliteit van het criminele bestuur wat de macht in Nederland heeft overgenomen. Ook de pareltjes in de uitspraak van het Haagse Hof herkennen ze het niet. Willem Engel procedeert nu al een jaar elke keer in kort geding met voorspelbaar resultaat. Het komt door de werkwijze en de onzuiverheid van het oogmerk van de club, dat Viruswaarheid ongelijk krijgt.

De logische vanzelfsprekende zetten doet Willem Engel niet. Terwijl zijn juridisch adviseur cum laude is afgestudeerd op het strafrecht. De ervaring is dat het kernteam van Viruswaarheid de samenleving afstruint om overal en bij iedereen aandacht af te vangen en de oplossing voor bestrijding van de pandemie van het virus uit te stellen. Een opzichtig feit wat een en ander objectief bewijst is het optreden van Viruswaarheid en die acteur van Cafe Weltschmerz in het kort geding tegen YouTube. In die zaak kwam aan de orde of een video van huisarts Rob Elens over HCQ gecensureerd mocht worden. Zoals verwacht oordeelde de rechter dat dit mag omdat het advies van Rob Elens niet aan de gestelde normen zou voldoen. Daarmee heeft de medeplichtige journalistiek en media een stok in handen gekregen om HCQ te ontkennen.

Strategisch spoort het beleid van Viruswaarheid voor geen meter behalve als het oogmerk is de samenleving zand in de ogen te strooien en misbruik te maken van de goedgelovigheid van Wappies en Complotdenkers. Het is al eens eerder gesteld en beweerd in complotland dat al die donateurs van Viruswaarheid hun geld zouden moeten gaan terug vragen. Op hun kosten voert Viruswaarheid rechtszaken die het misdadige bestuur juist helpen de Coronamaatregelen juridisch dicht te timmeren. Binnenkort gaat Viruswaarheid naar de Hoge Raad en het Europees Hof voor de Rechten van de Mens en dan heeft de hoogste rechter van Europa bepaald dat de Staat geen bepalingen heeft geschonden van het EVRM. De bepaling uit het EVRM die dan aan de orde dient te zijn is door Viruswaarheid nooit ten grondslag gelegd aan de vorderingen. Artikel 1 EVRM. Het recht op leven. Nederlanders worden al een jaar gemassamoord ten titel van Coronamaatregelen en nog altijd hebben Willen Engel en Jeroen Pols geen aangifte gedaan. Wake up Wappies.

Share |

Permalinks