U bent hier: Home / Zappies en Wappies retarded

Zappies en Wappies retarded

by J.L. de Kreek — last modified 07-12-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De Zappies en Wappies van het internet hebben hun degeneratieve gedrag niet in de gaten. Ze grijpen terug naar de papierenkrant om hun punt te maken. En noemen dat Gezond Verstand. Straks zitten ze in een grot en maken ze muurtekeningen over de corrupte PCR-test. Het meest waanzinnige aan deze groep is de irrelevantie van hun werk. Experts hebben in verband met de PCR-test een retractionpaper ingediend bij de organisatie die wordt bestuurd en geadviseerd door zij die corrupt zijn. De PCR-test doet er helemaal niet toe. Het enige wat van belang is in verband met COVID19 is het feit dat er geneesmiddelen bestaan die iedereen snel, veilig en goedkoop genezen.

Deze geneesmiddelen bestaan uit een kuur van tabletten waarbij zink het hoofdbestanddeel is. Daarbij wordt gevoegd hydroxychloroquine en een antibioticum. Over HCQ is veel te doen. Belangrijk is dat HCQ een lange staat van dienst heeft en zeer weinig tot geen bijwerkingen kent en afgelopen tientallen jaren in dosis van miljoenen is voorgeschreven in verband met malaria. Bij COVID19 wordt korte tijd HCQ – dag of vijf - gebruikt om de celwand te openen zodat ZINK de cel in kan om het genezende werk te doen.

Het is prima om te testen met een PCR-test en dan bij de huisarts vragen om het recept van huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl. Indien betrokkene ondanks de positieve test niet ziek is kan worden geadviseerd preventief de extra niet medicinale voedingssupplementen te gebruiken die worden aanbevolen door huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl.

COVID19 is niet dodelijk. Wie met COVID19 op het IC beland is te laat behandeld. Of Sars-cov-2 de oorzaak is van COVID9 valt helemaal niet te zeggen. Eenvoudigweg omdat er geen objectief bewijs bestaat van het bestaan van Sars-cov-2. Vooralsnog heeft het ervan weg dat Sars-cov-2 is voorspeld in computermodellen en dat men met de PCR-test naarstig opzoek is naar het virus in real live.

Het virus in het echt is nog helemaal niet geïsoleerd volgens de regels van de kunst. Op geen enkele manier is vastgesteld dat Sars-cov-2 voldoet aan Kochs Postulaten. Het overlijden op de IC zogenaamd ten gevolge van COVID19 kan heel goed toegeschreven worden aan de antistollingsmedicijnen die COVID19 patiënten preventief krijgen. Deze antistollingsmedicijnen staan ter discussie omdat ze trombose als bijwerking hebben.

Het irritante aan de Zappies, Wappies en Viruswaarheid is dat zij zich niet focussen op de kern van de kwestie. Alle aandacht voor de PCR-test is leuk. En ja, de PCR-test zoals die wordt misbruikt is bedrog. Alleen omdat mensen sterven aan de Coronamaatregelen is het noodzakelijk het uitsluitend te hebben over de oplossing voor de pandemie van het virus. Mensen moeten weten wat ze moeten gebruiken en zelf kunnen doen om niet ziek te worden en met COVID19 op het IC te belanden.

Het enige wat in die context relevant is wordt verteld door huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl. De adviezen van deze huisarts die iedereen redt met zijn goede werk worden door de verantwoordelijke minister die niet verder is gekomen dan de lerarenopleiding tot kwakzalverij bestempeld terwijl hij een miljoenen contract tekent met de vaccinatie industrie van Bill Gates zittend voor een schilderij van zijn broer wat volgens onbevestigde berichten Auschwitz en zes miljoen slachtoffers voorstelt.

Share |

Permalinks